Closed

FLOT er forhandler af CLOSED til kvinder i Næstved og Roskilde

Køb online HER

Closed hos www.flot.nu

Closed forhandler i Danmark

Hos FLOT finder du et nøje udvalgt sortiment fra de årlige kollektioner af CLOSED. Brandet er især kendt for deres design af jeans, hvor nøgleordene blandt andet er funktionalitet, innovation og komfort – noget der kommer til udtryk i deres ikoniske brug af x-pockets, som går igen på deres jeans modeller.

16-aw-closedI butikken finder du såvel forskellige jeans som tilbehør i form af t-shirts, skjorter, sweatshirts og strik . I denne sæson kan vi også vise uld jakker og coat,med den helt rigtige udstråling . Kig forbi butik FLOT, Torvestrædet 2, Næstved  samr Allehelgensgade 3 i Roskilde og se vores udvalg, eller tjek vores webshop www.fashionbox.dk her.

Jeans fra CLOSED har fem væsentlige elementer, der kendetegner det ikoniske design. Brandet forsøger at bevare en balance mellem funktionalitet og innovation, som skaber jeans, der er såvel anderledes, unikke og funktionelle. Dertil kommer de ikoniske x-pockets, der blev skabt i Paris i 1980 efter et samarbejde mellem blandt andet en videnskabsmand og en antropolog. X-pockets har en særlig vinkel på 33 grader, der giver hænderne let adgang til lommerne. Samtidigt bidrager x-pockets til en god pasform. CLOSED designer alle deres jeans med et mærke, der står for originalt design og høj kvalitet. CLOSED er endvidere kendt for deres særlige vask af jeans, som de gennem mange år har været kendt for.

aw16-closed