Dametøj

FLOT forhandler dametøj i Roskilde fra både danske og udenlandske mærker.

De nye kollektioner er kommet  – Se mere på www.flot.nu

Vi har et bredt sortiment af tøj til kvinder og rammer en bred aldersgruppe med mange forskellige mærker og styles.

Dametøj Sand women hos www.flot.nu i Næstved eller online hos www.fashionbox.dk

Sand women

Vores udvalg af dametøj

I hver sæson kan du finde et nøje udvalgt sortiment af dametøj fra brands som Hugo Boss, Sand Women, Ralph Lauren, Allude, ´S Max Mara,Hetrego, Closed, Colmar, Mulberry, Sibin Linnebjerg m.fl. Vi forhandler også et mindre udvalg af sko fra bl.a. Hugo Boss, Closed & Alberto Fasciani.

albertofasciani

Vi forhandler et bredt udvalg af Mulberry tasker og punge samt øvrige accesories. I hver sæson har vi flere kendte ikoner, herunder Mulberry Bayswater, Lily, Antony i butikken, men også forskellige andre serier som Postman Lock og Camden, der alle har hver deres udtryk og funktion, og derfor opfylder forskellige behov til forskellige kvinder. Vi forsøger at have et bredt udvalg af farver såvel som skindkvaliteter, herunder de klassiske sort, cognac og chocolate, men også mere modeprægede farver som oxblod, grå og blå. Hvis du er interesseret i at høre om, hvorvidt vi fører en bestemt model, er du velkommen til at komme forbi butikken eller kontakte os på tlf.: 55724460 dagligt fra kl. 10-17.30 lørdag 10-14.

I butikken og på vores online webshop www.fashionbox.dk finder du altid et bredt udvalg dametøj, f.eks. skjorter, kjoler, jeans, bukser, nederdele mv. fra anerkendte brands som Hugo Boss, Sand, ´S Max Mara, Closed mv.

Se FLOT Roskilde her

Vi fører årligt et bredt udvalg af såvel kendte som nye styles fra Colmar, der er kendt for deres suveræne dun jakker og frakker til både herrer og damer. Vi fører såvel deres klassiske modeller som de mere nyskabende og alsidige modeller i såvel sort, som sand, brun grå og i print. Udvalget finder du online her eller i vores butik  FLOT i Roskilde. Du finder desuden udvalgte overtøjs styles fra Hugo Boss, Sand Copenhagen , ´S Max Mara og Closed i butikken.