Hugo Boss Women

Hugo Boss Women.

Vi forhandler Hugo BOSS  dametøj , og har altid et bredt udvalg af såvel klassiske skjorter og kjoler, som jeans, bluser, toppe,strik, sko, tilbehør mv. BOSS  women er den mest klassiske linje, der fokuserer på tidsløst design til vores kunde. Kollektionen er derfor præget af tidsløse designs og silhuetter med fokus på detaljen. Hugo Boss rammer plet, når det gælder pasformer og det er altid muligt at finde lækre styles fra de forskellige årlige kollektioner.

I denne sæson kan du finde elegante kjoler og jakker ,strik ,bukser,samt modent look ,i afdæmpet farvepalet, tern samt bløde kvaliteter. Denne sæson bærer også præg af Jason Wu, der er en stor international designer,samt nu også kreativ director hos Boss.Denne sæson kan man se hans design er slået igennem,men stadig med Boss DNA

Michelle Obama har også fået sin festkjole designet af Jason Wu.

skaermbillede-2016-03-17-kl-18-12-52

Se de første anmeldelser om kollektionen fra Jason Wu:

https://www.youtube.com/watch?v=rfawjZKvTII

Desuden fører vi Boss’s super jeans i denim og twill, nederdele og toppe mm.  Hvis du har lyst, så kan du se en del af vores udvalg og shoppe online på vores webshop  her.

Læs mere om FLOT HER

Bag om Hugo Boss dame

Hugo Boss er et internationalt, anerkendt brand, der med sit luksuriøse design til såvel herrer som til damer, gennem årene har formået har skabe luksuriøst, klassisk design til en bred kundegruppe. Den tyske virksomhed har siden grundlæggelsen i 1924 udviklet sig med forskellige linjer og kollektioner, f.eks. BOSS Black, BOSS Orange, BOSS Green m.fl., der henvender sig til forskellige behov, typer og grupper.

Grundlæggende designer Boss klassiske styles såsom Hugo Boss jakkesæt, skjorter, bukser, pencil skirts, jeans, frakker og jakker, der på én og samme tid er stilrene og moderigtige. I dag føres Hugo Boss i 129 lande verden over, og i tusindvis af butikker, ins tores, webshops mv.

Hugo Boss er et tysk virksomhed med hovedsæde i Metzingen, Tyskland. I dag er Hugo Boss et af de bedst kendte tyske mærker, når det gælder såvel herretøj som dametøj. I begyndelsen var Hugo Boss producenter af uniformer til de forskellige tyske organisationer og forbund, der eksisterede i 1930’ere. Efter krigsopgøret havde Boss ikke længere med disse organisationer at gøre og virksomheden begyndte med fokus på kvalitet at udvikle det brand, vi kender til den dag i dag.

skaermbillede-2016-09-13-kl-15-24-25