Mind of line

Mind of Line

Hos FLOT i Næstved kan du se et bredt udvalg af tørklæder fra det danske firma Mind of Line, der designer tørklæder af høj kvalitet og med sans for kontraster og detaljer. Tørklæderne skaber nyt liv og har talrige af anvendelsesmuligheder med de smukke nuancer, farver og kontraster, som er gennemgående i hele kollektionen.

I efteråret 2014 har vi udvalgt forskellige silketørklæder med kontrastkanter og prints. Vi har f.eks. gyldne, grå og blå med mange forskellige kontrast kanter. Dertil kommer et mindre udvalg af tøj fra Mind of Line. Vi har f.eks. tunikaer, t-shirts og kjoler i lækre silkekvaliteter og elegante såvel lyse som mørke farver. Tøjkollektionen er ligeledes præget af den danske designer Line Pil’s ånd, hvor hun anvender bånd i kontrastfarver, som løfter de nedtonede styles.

Kig forbi FLOT i Torvestræde, Næstved eller tjek vores webshop her.

Bag om Mind of Line

Mind of Line er et dansk brand, der designer smukke tørklæder med sans for detaljer og kontraster. Mind of Line er en passion for designs med kant, kontrast og tanke på helheden. Filosofien bag Mind of Line er Drilleri i detaljen, hvormed der henvises til idéen om, at det tidsløse får følgeskab af et samspil mellem lækre kvaliteter, flotte farver og spændende mønstre.

Der er et generelt fokus på detaljen i designet bag Mind of Line, f.eks. i forhold til de kontraster, der kommer til udtryk i de forskellige tørklæders mønstre og kantninger. Kontraster, der gør tørklæderne unikke og ekstra anvendelige,

når det gælder styling og brugbarhed.

Den danske designer Line Pil er grundlægger af brandet, og siger følgende om sin passion og designs: “I modsætning til smykker, kan et tørklæde skabe helhed eller give kontrast alt efter, hvilken stil man går efter”.

Line Pil bliver inspireret af magasiner, film og gamle fund, der skaber skæve og unikke look. Hun har sans vintage og formår at mikse og matche, så der skabes nye look. Med tiden har brandet udviklet sig fra at stå bag design af karakteristiske tørklæder til design af tøj i lækre silkekvaliteter – igen med sans for det lille, drillende twist.

Mind of Line F/W 13

Mind of Line SS14