Mulberry

FLOT  i Roskilde forhandler Mulberry tasker til kvinder i Danmark.

www.flot.nu

Vi forhandler et bredt udvalg af Mulberrys årlige kollektioner og tager såvel klassiske ikoner som nyere modeller hjem. I butikken finder du såvel tasker som Mulberry punge i både klassiske og nye designs. I denne sæson finder du tasker og accessories i  farver oxblood og marine, men også i de klassiske sorte og brune nuancer, som Mulberry er kendt for.

Mulberry taske

Mulberry taske i flot oak farve

Se udvalget i Mulberry Clutch online

Af klassiske taske modeller kan nævnes tasken Mulberry Bayswater, der med sit tidsløse og klassiske design udgør et af firmaets ikoner. Vi forhandler også andre ikoner, såsom den mere selskabelige Mulberry Lily taske og de nyere modeller, såsom Blossom. Den nye serie Tessie er også kommet, i fire modeller. Vi bestræber os på at kunne repræsentere et bredt udvalg i såvel farver, som i størrelser og modeller, når det gælder tasker og punge, så det er muligt at få et indblik i Mulberrys univers og træffe det rigtige valg, når det gælder ny taske, pung mv.

Du finder varianter af Darley modellen her

Mulberry taske

Mulberry taske – Mulberry pung og clutch hos FLOT i Roskilde

Udover tasker, punge og diverse accessories forhandler vi også tørklæder og handsker fra Mulberry, som også er i klassiske designs og matcher taskerne godt.

mulberry taske

Mulberry taske i smuk pink

Kig forbi butikken i Roskilde og se de forskellige ikoner og alle nyhederne fra Mulberry.

Model oversigt:

Amberley

Bayswater

mulberry taske

Mulberry taske hos Flot i Roskilde

Historien bag Mulberry:

Det britiske luksus brand Mulberry, har eksisteret siden 1971, hvor virksomheden blev grundlagt af i Somerset af Roger Saul. Siden da har Mulberry produceret tasker og accessories af høj kvalitet og i klassisk, tidsløst design, som sidenhen har gjort det anerkendt på globalt plan.

Mulberry har førhen haft produktionen delt ud på globalt plan, men har sidenhen besluttet sig for udelukkende at producere i Somerset, England. Derudover har firmaet taget brug af en kraftigere og mere naturlig skind, som sammen med tilbagetrækningen af produktionen til hjemlandet, har medført en prisstigning igennem de sidste par år. I dag er kvaliteten af brandets tasker, punge mv. til kvinder og herrer højnet, og vi kan derfor med stolthed og glæde præsentere de smukke tasker og punge i en forbedret kvalitet.

Se Mulberry kollektionen online

Amberley

Bayswater

Darley

Clutch

Portobello

Lily

Mulberry taske sort

Antony