Sand Women

Sand Copenhagen

FLOT  i Næstved forhandler Sand Women.

I hver sæson viser vi et bredt udvalg fra Sand  Women kollektionen, der indebærer alt fra overtøj til bukser, kjoler og skjorter.

skaermbillede-2016-09-05-kl-16-49-45

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi forsøger at give kunderne et indblik i stilen fra Sand Women og i de forskellige trends, som designerne bag tager udgangspunkt i og fokuserer på. I denne sæson har vi mange flotte styles i smukke print og lækre kvaliteter, der løfter efterårslooket. Vi har f.eks. skønne strik og klassiske nederdele efterårets mørke farver. Sand Women tilbyder det tids svarende rigtige look,uanset om du er til det sikre og stilrene eller til de nye silhuetter og mønstre.

Kig forbi butikken eller se en smagsprøve af Sand dametøj til kvinder online på vores webshop her.

du kan også følge os på facebook.

https://www.facebook.com/Flot-175039199321704/

skaermbillede-2016-09-05-kl-16-42-25

 

Historien bag Sand Women:

Sand er en dansk detail virksomhed, der har eksisteret siden opstarten i Randers i 1980’erne. Sand designer både tøj til damer og til herrer, hvor de især er kendt for Sand jakkesæt. I dag er Sand et internationalt anerkendt brand, der formår at skabe innovativt design med fokus på kreativitet og passion. Der tages gerne udgangspunkt i stilrene silhouetter, som kombineres med forskellige mønstre og designs inspireret af de mere sydeuropæiske egne. Med tiden har Sand skabt flere forskellige linjer på såvel herrer- som på damesiden, blandt andet Sand Black Label og Sand Pink Label. Sand supplerer i dag de forskellige tøjkollektioner med accessories i form af sko og tasker, hvor der kæles for detaljen.

På damesiden fører vi for øjeblikket Sand Black Label, der er feminint og kreativt design med fokus på klassiske silhouetter og styles såsom kjoler, jakker og skjorter, der er funktionelle og smukke.

Det er det danske makkerpar Lene og Søren Sand, der står bag firmaet, og de er begge involveret i såvel design af kollektioner som i markedsføring af brandet. De har fra begyndelsen af fokuseret på detaljer, snit og kvaliteter, der alt sammen er med til at skabe det univers vi kender Sand for i dag – et univers der også kommer til udtryk, når kollektionerne skal fremvises på podierne og i forskellige kampagner.

De to indehavere og designere værdsætter kvalitet og er især begejstrede for italienske tekstiler og vævninger, som de glædeligt anvender i deres egen produktion, der finder sted i Italien og i Portugal.