S`Max Mara

`S Max Mara

´S Max Mara forhandles hos FLOT i Næstved.

Vi forhandler ´S Max Mara, som er en af de mange linjer fra Max Maras kollektion. Det er en stilren linje med enkelte, smukke styles, som på en og samme tid tidsløse og modeprægede. Mottoet for ´S Max Mara kollektionen er “Back to basics” – et motto som linjen opfylder ved at gøre sig anvendelig i enhver kvindes daglige brug. ´S Max Mara fokuserer på elegant design med øje for detalje og kvalitet, som får designet til at gå op i en højere enhed.

skaermbillede-2016-03-16-kl-16-43-20

 

 

I dette efterår finder du klassiske, elegante styles og smukke silhuetter fra ´S Max Mara såsom ternede bukser i chino facon, nederdele, jakker i lækkert uld, skjorte med kinakrave ,frakker og smukke kjoler. Farverne er jordfarvede, rosa samt meget blåt. Kig forbi butikken og se vores udvalg af sæsonens kollektion.

skaermbillede-2016-07-28-kl-17-22-34

 

 

 

 

Du kan også handle S´Max Mara online her.

Følg os på facebook.

Historien om Max Mara:

Max Mara er et italiensk brand der slog sine rødder tilbage i 1951, hvor det luksuriøse modehus med fokus på haute couture blev grundlagt. I dag er Max Mara et internationalt brand med butikker i mere end 90 forskellige lande.

Med tiden er brandet blev udviklet med forskellige kollektioner, herunder Max Mara og ´S Max Mara. De forskellige kollektioner har det elegante og ligetil design i høj kvalitet til fælles, hvilket gør Max Mara til et brand, der formår at ramme bredt og sikkert år efter år.